Natuurwinkel

parkwinkel

Sommige dagen zijn gewoon fijn. Dan is iedereen lief tegen elkaar. En druk met heel bijzondere dingen.

Isin, Nim en Neas hebben de weg naar het park gevonden – hoe heerlijk is het… zo’n enorme achtertuin en als je het poortje doorgaat, ook nog een park. En daar maakten ze vandaag dankbaar gebruik van: ze maakten een Natuurwinkel. Er werden klapstoelen het park in gesjouwd, palen neergelegd voor de broodnodige anderhalve meter afstand en bloemen in de berm geplukt (awel, herik, dat mag best) om te verkopen aan voorbijgangers. En een lol dat ze hadden!

Heb ik gekocht: herik voor in een vaasje 🙂

Meegenieten deed ik zeker. Vanuit Nims toekomstige kamer kon ik ze net zien (en vooral horen) en ondertussen bereidden René en ik Nims meidenparadijsje voor. Einde middag kon ik een poosje stiekem naar ze kijken en luisteren terwijl ik duizend gevallen bloesems uit onze tuin opraapte. Feit blijft: kinderen happy. Ouders happy. Het leven is vaak heel simpel.

Ook zo leuk: een superslimpel potje kwartetten, en gelachen dat we hebben!

Aanbevolen artikelen