Werkweek

Fort Lunet II

De werkweek is weer begonnen. Eerlijk is eerlijk: zo met z’n allen thuis is prima, maar als je je echt moet concentreren is juf en moeder (en meester en vader) spelen tegelijkertijd toch niet heel handig. Edoch, het is wat het is, dus we maken er het beste van.

Het eerste wat we er steevast inhouden, is ritme. Gewoon om 7.00 uur opstaan, ontbijten, tandenpoetsen en dan een goede ochtendwandeling maken. Voor iedereen een fris hoofd, een paar vroege zonnestralen en een dosis vitamine D om de dag mee te beginnen. We hebben de mazzel dat we (ook hier) een paar prachtige wandelroutes hebben gevonden.

We lopen graag een rondje over de begraafplaatsen naast ons huis (Soestbergen en Kovelswaede) en van daaruit kunnen we het Krommerijnpark in, het Oosterspoorbaanpark door of we lopen langs Fort Lunet II (en erop), onze zojuist ontdekte route. Als we thuis komen, starten we allemaal onze laptops op, en is de werk- en schooldag begonnen. En hoe gezellig, moeizaam of lollig dat ook is: we zijn wel blij dat zojuist bekend is gemaakt, dat de scholen na de meivakantie weer (gedeeltelijk) open gaan!

Aanbevolen artikelen