Kleuren, kleuren!

Kleuren in de ochtendzon

De Efteling kwam met zo’n leuke actie: een kleurwedstrijd. Niet zomaar eentje: de kleurplaat is mega! 18 A4’tjes plakten we aan elkaar, dus dat wordt een taak waar de komende week wel zoet mee zijn.

Hanneke en Nim
Lekker samen kleuren aan de grote Eftelingplaat.

Gezellig hoor, kleuren met z’n allen. Het is bijna net zo verslavend als een puzzel maken. Bij het ontbijt in de ene hand een boterham, in de andere een kleurpotlood, ik ben echt heel benieuwd waar dit heen gaat.

Naast lekker kleuren kom ik inmiddels ook wel weer eens aan lezen toe. Sporadisch hoor, ik doe nog steeds maanden over één boek, maar deze week heb ik eindelijk ‘De Val van Gondolin’ van Tolkien uitgelezen. Eerlijk: mooi verhaal, interessante, maar wat taaie kost eromheen van zijn zoon Christopher Tolkien. En behalve kleuren en lezen was – uiteraard – deze lenteochtend weer een geweldig mooie. We waren laatst al bij één van de gebouwen van Lunet II geweest, vanochtend hebben we ook een weggetje gebaand naar het meest vervallen gedeelte, wat er verlaten bijstaat…

Aanbevolen artikelen