Plusplus? Oja.

plusplus

Sommig speelgoed is zo leuk. En ligt al zo lang onaangeraakt in de kast. En je hebt er al tien keer over gedacht om het op marktplaats te zetten, maar het kwam er niet van. En dan ineens duiken de kids dat éne doosje op en zijn ze er weer dagen zoet mee.

De Plusplus-jes: twee plusvormpjes versmolten aan elkaar die – als je iets serieus wilt bouwen – nooit doen wat je wilt. En dat is nou net de uitdaging 🙂 Na twee dagen druk spelen hadden de kinders (zonder ruzie te maken!) er ineens een hele wereld gebouwd. Samen.

We lopen ook nog steeds dagelijks een rondje Kovelswaede. Het wordt alleen maar mooier, omdat alle reuzenbomen daar inmiddels groene tunneltjes vormen. Als je over de grafstenen heen kijkt, lijkt het net de Efteling 😉 Laatst kwamen we een bijzonderheidje tegen: er lag een molletje op het pad. Wel zielig, natuurlijk, maar de kans om zo’n beestje van dichtbij te bekijken laten we niet schieten. Wat een prachtige klauwtjes. Een minuscuul neusje. En een keurig, superzacht vachtje! Het is toch een wonder van zo dichtbij.

Niet dat we alleen nog maar begraafplaatsen zien hoor. We wonen ook vlakbij de Stadsbuitengracht dus we genieten regelmatig van de mooie, nu vooral lege grachten. Daar krijg je nooit genoeg van.

Aanbevolen artikelen