Make-up… en knutselen.

knutselen

Hoe lang gaat bij iedereen de make-up tegenwoordig mee? Bij mij een stuk langer dan voorheen. Jep. De verloedering slaat toe. Of is het bevrijding? Feit is: ik ben ’s ochtends én ’s avonds tien keer sneller klaar omdat ik niet hoef te schminken en alles weer weg moet poetsen.

Edoch, nu de scholen weer open gaan, en er een vleugje van het ‘gewone’ leven voorbij komt, heb ik mezelf toch maar weer eens opgetut. Ik was verbaasd dat René en kinders me überhaupt nog herkenden. Misschien moet ik het toch weer eens wat vaker doen, getuige het verschil tussen de Hanneke zonder en mét make-up…

Tijdens de laatste dagen van de vakantie haalden pakten we weer eens een van onze favoriete hobby’s op: lekker knutselen met z’n allen. Behalve potloodtekeningen maakten we schilderijtjes, vormen met de spirograaf en vonden we de textielstiften terug waardoor er geweldige nieuwe kledingstukken zijn ontstaan. Hulde aan knutselkinderen!

Aanbevolen artikelen