Eindelijk!

Er zijn alweer zoveel dingen gebeurd deze week! Leuke dingen, stomme dingen… van alles wat, maar het hoogtepunt… was vandaag.

Nouja, ik mag nóg wel een paar hoogtepuntjes noemen natuurlijk, zoals de meters die we toch maakten met het opknappen van Nims kamer. Vandaag smeerden we – tegen alle verwachtingen in – de eerste witte verf op het plafond!

En ik wil ook zeker mijn uitje met Isin niet overslaan. Omdat we nu zóveel samen zijn – met vijf – is het een unicum én heerlijk om even met z’n tweetjes weg te zijn. Heel simpel, met Isin op cadeautjesjacht. Genoten van kletsen, struinen over de oude werven, samen windowshoppen en met z’n tweeën stiekem snacken, zittend op een muurtje aan de buitengracht.

Dit was echter een heel bijzondere dag: maanden heb ik mijn ouders en zus niet gezien, maar vandaag was mijn vader jarig en gister mijn neefje. En met alle do’s & don’ts in achtnemend, gingen we wél hun verjaardag vieren in Maasland. Wat was het fijn om ze allemaal weer in levende lijve te zien! We hebben er een heerlijke dag van gemaakt, ík heb er zeker enorm van genoten! 🧡

Aanbevolen artikelen