Nim jarig

Je dochter zal maar elf jaar worden… van mini tot ruim tiener: alle clichés zijn waar. Het gaat veel te snel. Des te meer reden om dit wonderlijke kind in het zonnetje te zetten.

Een kleine terugblik… elf jaar geleden was ik in het Catharijne Convent, waar een waanzinnig mooie expo was met allemaal handgeschreven manuscripten. Precies toen vond Nim het wel tijd om de boel op stelten te zetten, dus bij elk prachtig document hing ik met mijn ellebogen tegen de vitrine om een wee weg te blazen. Misschien dat dat mooie handschrift van Nim daar de oorsprong kent…

Na een lange pauze ging Nim ‘s nachts vrolijk verder en om 5.40 uur hield de vroedvrouw totaal onverwacht een dametje met elfenoortjes vast. En dat lijkt nog steeds gisteren.

In elf jaar tijd ontpopt Nim zich tot een creatief meesterbrein, dus ik heb mooie verwachtingen over wat er vanaf nu nog allemaal gaat komen. Naast creatief is ze gewoon superlief, zorgzaam, betrokken, ontzéttend mindfull en bovenal een kattenmeisje. Wat zou ik nog meer kunnen wensen?

Ze heeft een prachtige verjaardag gehad, twee keer zelfs, met lieve familie en heerlijke cadeautjes. Mijn dametje, wat een geweldig cadeau is zij zelf. Ik kan haar nooit meer missen. Gefeliciteerd met je 11de verjaardag, fantastische Nima Isis!

Aanbevolen artikelen