Avondvierdaagse

We zijn begonnen! Aan de Avondvierdaagse. Geen gewone natuurlijk, maar een Coronaversie. Die ons eigenlijk heel prima bevalt.

Geen gehannes met eten, kliekjes opwarmen, tassen inpakken, de helft vergeten en om 18.00 uur paraat staan met 5000 medewandelaars (lees: krijsende kinderen) om dan met een half uur vertraging eindelijk voorwaarts de 10 kilometer in te sjokken. Begrijp me goed: ik vind het écht leuk, de Avondvierdaagse, maar nadat we de eerste kilometers alleen met ons gezin hebben gelopen, ben ik om 🙂

We registreren ons even op deze site, downloaden de app en binnen twee weken moeten we alle kilometers hebben afgetikt. Kind kan de was doen! Dit weekend hadden we allemaal zin en tijd, dus we stippelden onze eigen route uit (heerlijk!) en gingen op pad.

We lopen langs de mooiste stukjes van Utrecht Oost. Landgoedjes af, stopje bij Amelisweerd… genieten hoor! En vooral het tempo is zo lekker! Gewoon stevig doorstappen in plaats van geslenter. Daar wordt je een stuk minder moe van. Wat mij betreft doen we hem volgende jaar weer zo. Leve de Avondvierdaagse!

Aanbevolen artikelen