Juweel van een dag

Spoorwegmuseum

Van die dagen die gewoon fijn zijn. Dat zijn ze lang niet allemaal hoor, maar vandaag was een pareltje! Van tent tot treinen: dit is nou precies hoe een dagje familie (altijd) zou moeten zijn.

Gister zetten we met Nim en Neas een tent op in de tuin. Het feit dat we een tuin hebben waar een flinke tent in past maakt sowieso al veel goed natuurlijk. Maar het leukste is uiteraard kamperen in eigen tuin. Wel in een tentje slapen, maar met de nodige voordelen: een gewone douche, een wc en vaatwasmachine 🙂

Vanochtend vroeg ik of mijn mannen mee wilden een wandeling maken. Meestal krijg ik dan een zucht, maar vandaag zeiden ze allebei ja, dus hebben we heerlijk een paar kilometer gelopen en lekker gekletst met z’n drietjes.

Na de lunch fietsten we naar het Spoorwegmuseum, waar we echt een poos niet geweest waren en waar nu een geweldige expo over stationsrestauraties is, dus daar waren we echt de hele middag zoet! We hebben echt alle treinen bekeken en alles gelezen. Vanavond spelen we meteen een potje Ticket to Ride, blijven we nog fijn even in de treintjes/gezinsmodus hangen.

Doet u mijn nog maar een miljoen van dit soort dagen. Genieten zo! En mocht je denken: gaaf, die tentoonstelling bij het Spoorwegmuseum: hier vind je alles wat je weten moet om ook een keer te gaan.

Aanbevolen artikelen