Rijnauwen

Rhijnauwen

Oeps… sommige blogs schrijf je, en die blijven dan mooi in de drafts hangen. Maar ik wil ‘m niemand onthouden, dus alsnog: Rijnauwen.

Afgelopen zondag voeren we er met een bootje naartoe: Rijnauwen. Prachtig om daar vanaf Utrecht rustig naartoe te dobberen. Links en rechts zoveel groen en – in dit geval, vanwege de hittegolf- meer zwemmende mensen dan waterplanten.

We meerden aan langs een graslandje om te picknicken en de kinderen plonsden daar fijn de Krommerijn in. Dat was lekker afkoelen, na dagen in de 34 graden gezwoegd te hebben. Dat hadden meer mensen bedacht, want ik heb het in Rijnauwen echt nog nooit zó vol gezien. Maar iets met zielen en vreugd, dus gezellig was het zeker.

Gisteravond zijn we weer gegaan. Op de fiets, deze keer, je kunt niet altijd een bootje tot je beschikking hebben hè? Het was prima zwemweer! En fijn dat de meeste mensen deze keer naar huis waren toen wij aankwamen, zo hadden we Rijnauwen een beetje voor onszelf. En dan is het stiekem op z’n állermooist.

Aanbevolen artikelen