Eigen kamer voor Isin

Isin

Toen we in 2018 ons huis kochten, was dat met één heel belangrijke reden: alle kinderen moeten in dit huis een eigen kamer krijgen.

We wonen inmiddels ruim 2 jaar in dit huis (én in een verbouwing die evenlang duurt) en gister hadden we een momentje om met het hele gezin op te proosten. Isin sliep gister in zijn eigen kamer.

De zolderverbouwing is wederom een flink project (is er ooit wel eens iets geen project in dit huis, eigenlijk?), maar het blijft een heerlijk moment als we de potten met muurverf open mogen trekken en de vloer kunnen leggen. Zo ook dit weekend. We zetten een bed, bureautje en nachtkastje in elkaar, verhuisden Isins knuffels, lego en prulletjes naar zolder en toen was het zijn domein.

Het is ook wat, als je al 13 bent en je dan eindelijk een eigen plek mag hebben. Eentje waar je kunt hangen, thuisscholen, bellen met vrienden of ongestoord kunt lezen en gamen. We hopen dat Isin hier nog lang van gaat genieten. Gaan wij ondertussen snel door met Neas’ kamer.

Two down. One to go.

Aanbevolen artikelen