Jarige job

rene jarig

Dit weekend was een feestje. René was jarig en dat was reden om er een zo leuk mogelijke dag van te maken, ondanks het feit dat we niks mogen tijdens de lockdown.

Ik maakte samen met de kinders René wakker met een kaarsje en verjaardagsliedjes. Ontbijt(je) en cadeautjes op bed, wat zelfs in de lelijkste kamer van het huis voor een mooi begin van de dag zorgde. 

René kreeg lieve cadeautjes, en daarna ontbeten we met z’n allen aan tafel. We maakten er een relaxt ochtendje van en om 12.00 uur stond Anne & Max voor de deur met een geweldig lekkere lunch. We hadden wat in te halen van al die weken dat we niet onze woensdagochtend konden beginnen in onze favoriete koffie-plek. 

Het mooiste cadeautje dat René kreeg, was natuurlijk de lente. Met een zonnetje en een graadje of 15 genoten we – net als veel andere Utrechters – van de binnenstad. Wàt fijn! Vrolijke mensen, overal kraampjes voor de winkels, een volle markt… we zouden bijna even vergeten dat er een lockdown was. 

Ook de dag erna was een  cadeautje… een zacht zonnetje, de eerste bloemen en knoppen in de tuin, kussens buiten op de bank en lief bezoek: we hebben écht genoten. Een beetje meer liefde en vrolijkheid, een beetje minder Corona. 

❤️

Aanbevolen artikelen