Schoolkamp Neas

Het is alweer even geleden, maar Neas mocht in april met groep 8 op kamp. Het laatste kamp van de basisschool, dat is best bijzonder.

Het was bijna niet te geloven, maar de week voor kamp was het heerlijk lenteweer en de week erna ook. Maar toen groep 8 vertrok, begon het te regenen en dat stopte pas weer toen ze thuis waren. Heel sneu, maar gelukkig hebben ze wel veel spellen gedaan en toch een hoop lol gehad.

Neas ging vol goede moed van start. Hij is niet zo’n logeer-/kampeerkind, hij heeft nogal eens last van heimwee. Maar deze keer wilde hij het zeker proberen en hij had echt zin om te gaan! Maar toen we ‘s avonds klaar zaten voor het bel-uurtje, was het toch mis… hij wilde liever niet blijven. We hebben hem opgehaald en thuis in bed gestopt. Dat vond ik niet zo erg, ik had vroeger ook last van heimwee, dus ik weet hoe vervelend het is. En stiekem is het best een fijn idee als Neas gewoon lekker boven in zijn bed ligt 🙂

De rest van de week heeft Neas overdag lekker meegedaan met kamp in Woudenberg, en ‘s nachts fijn thuis geslapen. Dat werkte voor hem prima, dus iedereen tevreden!

Aanbevolen artikelen