Nim 13 jaar!

Een van de mooiste dagen van het jaar: de verjaardag van mijn mooie dochter! Op 11 juni vierde ze alweer haar dertiende verjaardag.

We zongen Nim gezellig uit bed met een ontbijtkoek je en sterretjes. Beter kun je niet wakker worden toch? Isin en Neas hadden voor het het spel Calico gekocht, ècht wat voor haar, want… iets met katten 🙂

Cadeautje van tante Marjolein

Van René en mij kreeg onze dame een collectors-item-spelletje voor op haar DS. Een blij meisje dus.

Omdat de visite pas een dagje later zou komen, had Nim een vriendin uitgenodigd. Mina was een middagje bij ons en ging gezellig mee naar Kat & Bakkie, Nims stamcafé in de Twijnstraat. Hulde aan de dames van Kat & Bakkie, die Nim bij haar taart ook nog een cadeautje gaven. Lief!

Zondag vierden we haar verjaardag met familie. Lekker buiten in de tuin, met een lunch – met scones, Nims lievelings – hapjes, drankjes en vooral een hoop gekwebbel.

Dertien. Time flies!

En dat was het dan. Dertien jaar. De foto’s van toen ze een hummeltje was lijken nog maar zo kort geleden, je vraagt je – lekker cliché – af waar de tijd blijft. Maar een mooie dertienjarige is ze zeker! 🥰

Aanbevolen artikelen