Posted by on 16-jan-2012 in isin, kinderen | 0 comments

Hebben we net kerst en nieuwjaar achter de rug en nog geen 5 dagen later is het weer feest: Isin werd 4 jaar! Dat betekend dus dattie van de peuterspeelzaal door naar de kleuterschool gaat. Van twee ochtendtjes per week naar vijf dagen fulltime van huis gaat natuurlijk niet van de ene op de andere week dus mag hij eerst een beetje wennen.

Dat wennen had vorig jaar al gemogen, maar dan had hij gewend aan een juf die per 1 januari 2012 met pensioen is gegaan, dat is niet handig. Dus mocht hij vorige week voor het eerst.

We hebben hem met het complete gezin weggebracht, mochten mee de klas in en er even bijblijven met de kring. Isin vond het prachtig, hij zwaaide maar kort en eigenlijk hadden wij er meer moeite mee dan hij…
We moesten wel standby staan voor als het mis zou gaan, maar er kwam geen telefoontje. En daar sta je om 11:50 voor het hek, maar Isin kregen we nog niet mee. Met moeite wilde hij het klaslokaal uit… Blij en al zingende ging hij toch mee terug!
De volgende dag mocht hij nog een ochtendtje wennen maar eigenlijk vond hij het gewoon hartstikke leuk!

Ook deze week magtie twee daagjes wennen. Aangezien kleuterjuffen ook parttime werken, maakt hij deze week kennis met z’n andere juf. Dat ging gelukkig ook heel goed.

Volgende week wordt het pas echt spannend: dan gaat hij 5 dagen en willen we gelijk proberen dattie mag overblijven… Ben benieuwd!

20120116-163031.jpg