Posted by on 27-mrt-2012 in nim | 0 comments

Nim werd altijd een beetje ondergesneeuwd door Isin, maar nu hij (bijna) fulltime op school zit, ziet zij haar kans schoon om even haar plek op te eisen. Ze babbelt nu net zo veel als Isin, wat betekend dat onze oren er na een kwartiertje constant gebabbel er wel af vallen…

En natuurlijk zoekt ze gelijk de grenzen op van wat wel en niet mag. Een middagdutje? Nergens voor nodig, zo vindt ze… Een nachtslaapje? Eerst even nog een uurtje mijn grote en kleine broer wakker houden, luisteren ze niet? Dan kruip je gewoon bij Isin in bed en gaat ze op z’n kussen zitten. Dan kan hij niet om haar heen en moet hij wel even samen met zijn kleine zus wakker blijven…

Natuurlijk mist ze haar grote broer ook wel en gaat ze graag mee om hem van school te halen om hem dan uitgebreid te kroelen. En daarna natuurlijk wel een stoeltje van een klasgenootje in te pikken en te zeggen dat zij ook al op de kleuterschool zit…

En dan heeft ze ook nog haar kleinere broertje Neas. Dat was eerst maar een vervelend klein prul, maar nu ze haar speelkameraadje Isin niet zo vaak meer ziet, moet ze zich maar met Neas vermaken. En gelukkig gaat dat best vaak goed. Het leukst is natuurlijk om zijn geluiden na te doen… Of samen met de duplo bouwen (en slopen).

We zijn benieuwd hoe ze zich hier door gaat slaan, maar vooral ook hoe wij ons er doorheen gaan werken, want met 2,5 jaar heftig peuter-puberen van Isin, kan er eigenlijk niet zo heel veel meer bij…