Posted by on 04-jan-2015 in isin, kinderen, papa en mama | 0 comments

Morgen wordt Isin 7 jaar. 5 januari. Hij werd in 2008 geboren op de uitgerekende datum. Toen al een Pietje Precies. En dat is hij zeven jaar later nog steeds.

We vierden zijn verjaardag vandaag en haalden meneer uit bed met luid gezang, zeven kaarsjes op een boterham en een speurtocht naar zijn cadeautjes. Tot grote vreugde van onze zevenjarige directeur. Er werd hard gebouwd aan de nieuwe Millennium Falcon en Toad werd direct gebombardeerd tot bestuurder van dit nieuwe ruimteschip (nouja, nieuw… het is een origineel uit 1995, collectorsitem dus).

Isin weet inmiddels heel goed hoe hij zichzelf voor dit soort gelegenheden netjes aan moest kleden en haalde zelf zijn krijtstreepbroek, gilet en hoed uit de kast. Heertje. Dan merk je ineens wel heel goed dat hij een grote kerel wordt. Overigens kleedden ook broertje en zusje zich keurig netjes aan, net als ik trouwens, dus de hele familie zag eruit om door een ringetje te halen.

Tegen de lunch druppelden langzaamaan opa’s en oma’s binnen, en natuurlijk de twee neefjes uit Ridderkerk. Druk, druk, druk werd er gespeeld en ge-LEGO’d, want Isin heeft eindelijk de Hobbitstee gekregen waar hij al twee jaar naarstig om vroeg. Haast geen tijd om Mario-taart te eten en te drinken. Het zal je verjaardag maar zijn.

En plots was het huis weer leeg, loopt het tegen half zes en storten eega en ik op de bank, terwijl alle mensen onder de 8 jaar hier gillend, kleurend, gooiend, met ballonnen spelend en schier onuitputtelijk door het huis stuiteren.

Leuke dag! Zonder mot. Trotse zoon van zeven.