We woonden samen in het hartje van Utrecht. Al een paar jaar, met z’n tweetjes. Edoch, samen is ook maar samen, het leek ons fijn om er een mensje bij te hebben.

Onze wens werd razendsnel vervuld: op 5 januari 2008 werd Isin Merlijn geboren. We vonden het zó leuk met Isin erbij, dat we dat gauw een keer overdeden. In 2008 was Isins zusje onderweg en op 11 juni 2009 werd Nima Isis geboren. Hoewel twee kleine kindjes een heleboel drukte met zich meebrengen, konden we de gedachte aan drie kindertjes niet loslaten. Op 26 februari 2011 maakte Neas Taran ons gezinnetje compleet.

Met vijf mensen in een huisje van een paar vierkante meter, dat was wel erg krap. Daarom verhuisden we vlak na de geboorte van Neas naar een huis buiten het centrum. Voor iedereen wennen, vooral voor ons, wij brachten het liefst onze tijd door in de binnenstad. We fietsten dan ook vaak op en neer met z’n allen. De hang naar de stad bleef en – lang verhaal kort – in 2012 verhuisden we terug naar ons mini-huis in de binnenstad.

Alle dagelijkse beslommeringen die we met je willen delen, komen hier voorbij. Leuk voor verse lezers en voor mensen die ons al kennen sinds praatje.com (in een lang, lang vervlogen tijdperk).

>> Hier vind je de oude website van Isin, Nima en Neas: isin.overhorst.nl

 

 

Hanneke blogt ook op buitenhelden.nl en somoiso.nl
Volg je ook via Twitter en Facebook? Of schrijf je in voor de nieuwsbrief!