Familie Overhorst. René en Hanneke + Isin Merlijn, Nima Isis en Neas Taran. Met z’n vijven wonen we in het (bijna) hart van Utrecht. En alles wat je wilt weten, lees je in onze blogs.

Over Isin Merlijn
Isin werd geboren in 2008. Lekkere gezellige kerel. Mag graag dingen doen die een beetje makkelijk gaan, zoals taal op school, strips tekenen en vooral retro-games spelen. Deze jongen vind je een groot deel van de dag met zijn neus in een boek: van Leven van een loser tot Lord of the Rings: Isin is een Bijzondere Boekeneter.

Over Nima Isis
Nim kwam ter wereld in 2009. Al van jongsafaan was het duidelijk dat deze dame een nogal creatief typetje was. En dat is ze nu nog steeds. Sterker nog: het wordt alleen maar erger. Tekenen, boetseren, verven, knippen, plakken, naaien: Nim is altijd bezig. Overigens steekt ze ook haar mening over vormgeving niet onder stoelen of banken. Art director in de dop.

Over Neas Taran
Neas mochten we in 2011 verwelkomen. Deze goedlachse baby is inmiddels een goedlachse schooljongen, die de zaken op deze wereld niet zo serieus neemt en dagelijks grappen en grollen uithaalt. Neas heeft een goed stel hersens, maar mist wel één verbindinkje in zijn bovenkamer: die waardoor je dingen opruimt. Maar ondanks zijn talent voor rommel, is deze aap een onmisbare vrolijke noot.